Namjai Thai – Genuint tillagad Thaimat i Helsingborg

Evenemang – fira hos oss!

Planerar du ett evenemang och känner dig osäker på hur du ska få plats med alla gäster/deltagare? Kanske är ditt kök underdimensionerat för att laga en större middag? Hos oss finns gott om plats och vi erbjuder prisvärd och välsmakande traktering för era gäster!

Vi dukar vackert så att era gäster känner sig bekväma och serveringen sköter vi. Du kan slappna av, luta dig tillbaka och helt ägna dig åt dina gäster. Välkommen!

Exempel på evenemang som vi kan hjälpa till med:

Firmafest

Dags att ha en trevlig firmafest för dina trogna medarbetare? Umgås under trevliga former med god mat/dryck här hos oss!

Födelsedagsfest

Fyller du jämnt? Eller kanske ojämnt? Bjud in till fest hos Namjai Thai! Vi hjälper dig med dukningen och blommorna. Hos oss kan du slappna av och bara njuta av din stora dag!

Konferensmiddag

Har ni haft konferens och är sugna på en god middag efteråt? Samlas hos Namjai Thai och eftersnacka under trevliga former! Härlig Thaimat och goda drycker står till ert förfogande!

Kickoff

En god start på alla nya projekt och nya föresatser! Håll er kickoff hos oss och samla massor av god energi för ert nästa projekt!

Bröllopsmiddag

Bröllopsmiddagar ligger oss verkligen varmt om hjärtat! Vi dekorerar vackert och ser till att ni får en minnesvärd och god middag som start på ert nya liv tillsammans.

Annan anledning att fira?

Ta vara på dagen och på livet. Det finns så mycket att fira. Bjud in dina vänner/släktingar och njut av livet, samvaro och god mat/dryck hos Namjai Thai!

 

Kontakta oss, så berättar vi mer! »